Sunday, March 14, 2010

outing Johor Bahru

salam..

ini hasil outing di sekitar bandaraya Johor Bahru bersama-sama encik 20D a.k.a usin, encik faizall 'the kental' dan si ketot rizal dari planet marikh. antara destinasi persinggahan adalah sutera mall yang bersifat 1 MALAYSIA, mc donald bukit indah yang baik hati bagi mcChicken burger 1 free, hutan bandar yang banyak nyamuk dan banyak subjek, dan danga bay.


ok itu saja.
sekian..

9 comments:

Eyn said...

wohooo! kuar ngan rizal skali...hahah
btw,nice pics taken!!

Nyze The PumpkinBee said...

aku suka gmbar yg last tu....

nak promote ckit...

VOTE VIDEO CORNETTO aku!!!!!
http://www.cornetto.com.my/index.php?gallery_id=183

more info in my blog!
^____^

afiq hamid said...

tengs tengs..
niza: ko ade video klip ke??hehe dah jd artis dah mmbr ak nih

Nyze The PumpkinBee said...

ahakz2..
artist la sangat...

tolong la votes...
promote skali kat kawan-kawan ko...

I deserve to win<----ayat tak boleh blah....>___<

afiq hamid said...

haha comel la video ko..nt aku promote

Nyze The PumpkinBee said...

hahahahahahahha...
thanks bro!

fansite pun aku da buat...<---mmg xboleh blah ok?=____+

http://www.facebook.com/pages/VOTE-CORNETTO-GUY-NyzeCrazee/368950708849?v=wall&ref=mf

afiq hamid said...

serius xley blah hahaha

Nyze The PumpkinBee said...

ahakz2...
sekali skala buat benda yg out of mind...
ngeh2~~~~
^___^

sembangcoffee said...

tumpang lalu....mantap bro. suka dgn angle n tona warna die. superb....

Post a Comment